Palvelut

TALOYHTIÖREMONTIT

Teemme taloyhtiöille sähkö- ja LVI-töiden lisäksi muun muassa linjasaneeraukset sekä remontoimme yleiset tilat, parvekkeet ja katot sekä maalaamme ja rappaamme julkisivut.

JULKISTEN TILOJEN REMONTIT

Remontoimme myös julkiset tilat, kuten esimerkiksi koulut ja toimitilat. Meiltä löytyy myös tällaisten vaativien kohteiden edellyttämää erityisosaamista sekä materiaalien ja tekniikan tuntemusta.

PERUSKORJAUS- JA UUDISRAKENTAMINEN

Oletko rakennuttamassa uutta taloa tai peruskorjauttamassa vanhaa? Kirvesmiehillämme ja asentajillamme on kokemusta myös vaativista kohteista.

lvi- ja sähkötyöt

Omat asentajamme tekevät kaikki LVI- ja sähkötyöt – laadukkaasti ja tehokkaasti.

PUTKIREMONTIT JA VESIHUOLTO

Hoidamme putkiremontit sekä LVI-huollon ja -kunnossapidon omien putkimiehiemme toimesta. Suunnittelemme ja rakennamme myös koko vesihuollon niin uusiin kuin korjattaviinkin rakennuksiin.

KOSTEIDEN TILOJEN REMONTIT

Remontoimme kylpyhuoneet, saunat ja muut kosteat tilat sertifioidusti. Teemme kaikille laatoitettaville pinnoille C2-normien mukaisen vedeneristyksen.

KEITTIÖREMONTIT

Meiltä saat niin asentajan tilaamillesi keittiökaapeille kuin kirvesmiehen räätälöimän keittiönkin.

Kattoremontit

Teemme sekä kokonaiset kattoremontit että pienemmät kattojen huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kysy ilmainen kuntoarvio!

LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN ASENNUKSET JA REMONTIT

Ota yhteyttä, mikäli harkitset maa-, ilma-vesi- tai kaukolämpöä vanhan sähkö- tai öljylämmityksen tilalle. Olemme Mitsubishi electric lämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä.